Activitati Extracurriculare

,,Unitate în diversitate pe pământ românesc”

Sala de Spectacole a Casei de Cultură „Pontus Euxinus” a fost arhiplină vineri după-amiază. Sute de elevi şi cadre didactice au participat la programul artistic organizat de Liceul „Lazăr Edeleanu” și Casa de Cultură „Pontus Euxinus”, împreună cu şcolile gimnaziale din oraş, în cadrul proiectului educațional „Unitate în diversitate pe pământ românesc”.

După intonarea imnului național şi momentul introductiv oferit de profesoara de Istorie Iulia Sandu, elevi frumoși și talentați de la şcolile „George Enescu”, „Grigore Moisil” şi „Tudor Arghezi” din Năvodari, de la Şcoala Gimnazială „Adrian Ghencea” din Săcele şi de la Liceul „Lazăr Edeleanu” au pășit rând pe rând pe scenă şi au creat o adevărată atmosferă de sărbătoare.

,,România este patria noastră și a tuturor românilor. E România celor de demult și-a celor de mai apoi. E patria celor dispăruți și a celor ce va să vie.” (Barbu Ștefănescu Delavrancea).

Elevii Școlii Gimnaziale ,,Adrian Ghencea” Săcele au sărbătorit Ziua Națională a României la Casa de Cultură ,,Pontus Euxinus” din Năvodari în cadrul proiectului educațional ,,Unitate în diversitate pe pământ românesc”, cuprins în calendarul activităților județene. Felicitări profesorilor coordonatori și nu în ultimul rând ansamblului ,,Mugurașii din Săcele”-cls a VII a, elevelor Olaru Beatriz- ,,Acasă-i România”, Dan Valentina-,,Doamne ocrotește-i pe români”, Dan miruna Nicoleta-,,Moții mei!”

La mulți ani, România!

 

 

Director,                                                                Consilier imagine,

Prof. Bică Silvia                                                   prof. Belecciu Alina