Activitati Scolare

Halloween

         Elevii claselor a V a A si a VI a au celebrat astazi, 31 octombrie 2019 Halloween, o sarbatoare de origine celtica, raspandita in intreaga lume. S-au organizat expozitii de desene, masti, dovleci iar cele mai frumoase exponate au fost premiate cu diplome. Traditiile si simbolurile de Halloween au fost ilustrate prin panouri si afise realizate pe grupe.

 

Exercițiul de simulare în caz de incendiu

Vineri, 25 octombrie 2019, la Școala Gimnazială ,,Adrian Ghencea,, Săcele s-a desfășurat exercițiul de simulare în caz de incendiu coordonat de prof. Pavel George.

 
 
Director,                            Consilier imagine
prof. Bică Silvia                 prof. Belecciu Alina
 
Ziua Invatatorului Scoala Gimnaziala ,,A. Ghencea,, Sacele

Ziua Invatatorului Scoala Gimnaziala ,,A. Ghencea,, Sacele

Școala Gimnazială ,,A. Ghencea,, Săcele a avut onoarea de a sărbători ,,Ziua Învățătorului,, alături de cel care mulți ani a fost directorul școlii, profesorul Adrian Ghencea. În semn de apreciere pentru întreaga activitate închinată educării elevilor din localitatea Săcele, pentru devotamentul și dăruirea cu care a călăuzit pașii multor generații i s-a acordat diploma de excelență.Pentru cei mici, bucuria a fost cu atât mai mare,cu cât l-au cunoscut pe cel care a dat numele școlii. Copiii au recitat poezii, cadrele didactice au ținut discursuri, iar emoția i-a copleșit pe toți, această zi rămânând, cu siguranță, în memoria tuturor. La Mulți Ani!!

Unirea Principatelor Romane, Tara Romaneasca si Moldova

În data de 24 ianuarie 2019 se împlinesc 160 de ani de la Unirea Principatelor Române, Țara Românească și Moldova (24 ianuarie 1859) sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza, eveniment cunoscut în istorie cu denumirea de Mica Unire. Elevii Școlii Gimnaziale ,,A. Ghencea,, Săcele au desfășurat activități pentru a marca acest eveniment istoric.

9 Mai - Ziua Europei

Proiect de activitate extracurriculara - „Iată, vine Moș Crăciun!”

Proiect de activitate extracurriculara - Ziua educatiei

PROGRAMUL ACTIVITATILOR EDUCATIVE SCOLARE SI EXTRASCOLARE

RAPORT DE ACTIVITATE

Ziua Eroilor