Săptămâna fructelor și legumelor-activitate SNAC

Cadrele didactice, elevii și părinții Școlii Gimnaziale ,,A. Ghencea,, Săcele au realizat activitatea de colectare de fructe și legume în cadrul acțiunilor comunitare, în perioada 6-23 noiembrie 2018. Produsele au fost donate unor familii nevoiașe cu mulți copii din comuna Săcele. Transportul a fost asigurat de doamna învățătoare, care locuiește în comună, Nica Olguța. Dumneaei, împreună cu elevii de la clasa a aVI a s-au deplasat la familiile nevoiașe. De asemenea, a fost prezent și coordonatorul SNAC, prof. Raicu Mădălina.

Spiridușii lui Moș Crăciun

Elevii Școlii Gimnaziale ,,A. Ghencea,, Săcele, împreună cu părinții și cadrele didactice au fost spiridușii lui Moș Crăciun pentru câteva familii nevoiașe din localitate. Aceștia au primit acum, în pragul sfintelor sărbători haine și jucării. Dăruind vom fi mai buni! Sărbători binecuvântate!
 

  

Saptamana fructelor si legumelor donate.

In perioada 23-27 octombrie, Scoala Gimnaziala „A.Ghencea” Sacele a derulat activitatea numita ” Saptamana fructelor si legumelor donate”, coordonata de prof. Raicu Madalina si cuprinsa in programul SNAC.
Cadrele didactice voluntare impreuna cu doamna director Bica Silvia, au explicat elevilor semnificatia gestului de a darui din suflet copiilor mai putin favorizati, pentru a le aduce o mica bucurie in miez de toamna.
Prin urmare, elevii claselor primare si gimnaziale, alaturi de parinti, s-au mobilizat si au colectat aproximativ 100 kg de fructe si legume, dar si borcane cu zarzavaturi si compot.
Toate aceste daruri au umplut camarile, dar si sufletele copiilor beneficiari din scoala noastra